Minden nap egy ÚJ start

Minden nap egy ÚJ start. Ez a nap azért volt különleges, mert tettem egy rövid visszatekintést az elmúlt 5 évre, és megállapítottam, hogy “mintha ismétlődnének” helyzetek az életemben…

Tudni akartam ennek az okát, és azonnal cselekedtem. Írtam egy facebookos “ismerős”-nek (zárójelben ismerős, mert személyesen még nem találkoztunk. Ami késik, az eljön :)), aki egyből írta, hogy kivel lépjek kapcsolatba itt Angliában, pontosabban Londonban. Azonnal írtam is neki, másnap találkoztunk, ő ajánlott egy tréninget és adott egy bővebb tájékoztatót.

2 nap múlva megkezdtem a képzést. Megnéztem egy videót, kitöltöttem egy 100 kérdéses tesztet, és beültem az oktatási terembe feldolgozni az anyagot, amit kaptam.

Olvastam a munkafüzetet, írtam a fogalmazásokat, és egyszer csak megjött a válasz arra, hogy Miért érzem azt, hogy “ismétlődnek helyzetek” az életemben?

Újra és újra elolvastam, értelmeztem, amit olvastam, és megdöbbenten ültem a széken. Hátradőltem s “moziztam”… elképzeltem, hogy moziban ülök… néztem életem filmjét… és jöttek a felismerések… – fogtam a fejem, és nem akartam hinni a “filmnek”.

Tudatosult bennem, amivel ez idáig nem akartam szembenézni… igen, vannak ártó emberek. Az embereket 2 fő csoportba lehet osztani: szociális és antiszociális. 12 – 12 tényeken alapuló tulajdonságok… Ha ezeket tudod, akkor tudni fogod azt is, kivel barátkozz s kit kerülj el.

12-12 tulajdonság… – talán várod, hogy leírom ezeket itt, de nem teszem. Az ok: Menj el a tréningre, és tanuld meg te is! 🙂

E tanfolyam hatására, már a befejezést követő 2. napon töröltem az ismerősi körömből embereket. (Ha érdekel, hol tudod ezt a tréninget megcsinálni, írj nekem s összehozlak a kontakt személlyel – https://radoh1.com/contact/ )

London, UK, 2019. 10. 23.
London, UK, 2019. 10. 23.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: