Új Év, Új Évtized, 2020

Új Év, Új Évtized 2020.

2020 január első hete van. Megkezdődött egy új év, és ezzel együtt egy új évtized is.

A mottóm 2020-ra: “TITÁNIUM LifeStyle”.

Az előző év két ünnep – Karácsony és Új év – közötti szakaszát mindig arra használom, hogy átnézem az adott évre felírt “kívánságlistámat”. Megnézem, hogy Mit? sikerült megvalósítani, Mit? nem, és Miért? Ez utóbbi esetén “ránézek” az évre, hogy lássam, Mit? tehettem volna másként, jobban? Komoly önvizsgálatot tartok… Mit kell változtatnom, hogy eredményesebb legyek az Új évben? Megnézem azt is, kiket el elengednem, kitennem az életemből, és milyen kapcsolatokra van szükségem ahhoz, hogy “szintet” tudjak lépni.

Mottóm 2020-ra: “TITÁNIUM LifeStyle”

Újra és Újra átgondolom, hogy Mi a MIÉRT?-em, vagyis Mi a “Belső Motorom”, hajtóerőm?

Meghatározom magamnak, hogy MI a FŐ Célja a következő évnek és Miért? Egy egyszerű szlogennel fogalmazom ezt meg, és ez a szlogen irányít engem abban az évben.

Mottóm 2020-ra: “TITÁNIUM LifeStyle”

Ez után megírom a “kívánságlistát”. Ez a lista általában 10-15 pontból áll. Amikor készen van, akkor leírom, hogy Mit? Melyik? hónapban akarok látni, megélni, realizálni? Leírom azt is, hogy Mit kell ehhez tennem naponta? Ezek apró cselekedetek.

Ezt követően tervet készítek, vagyis átgondolom, hogyan tudom realizálni, valóssá tenni, amiket felírtam a “kívánságlistára”. Ami eszembe jut, mindent leírok és megbeszélem azzal a néhány emberrel, akikről úgy gondolom, hogy érdemesek erre. Ők “kívülről” észrevehetnek olyan dolgokat, melyeket én talán figyelmen kívül hagytam, nem észleltem.

Végül még egyszer átnézem a listámat, pontosítom, és azonnal megteszem az első lépéseket. Ez által egy jó startot tudok csinálni. Amíg mások buliznak, én már lépésekkel előbbre vagyok.

2020 Mottója: “TITÁNIUM LifeStyle”.

Írj nekem itt https://radoh1.com/contact/

Új Év, Új Évtized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: