Gondolatok egy kávézóból…

Tegnap beültem egy helyi kis kávézóba (Penryn, Anglia), hogy igyak egy kávét és egyek valamit. Miközben várakoztam eszembe jutott néhány dolog… – ismét.

A fogadalmaim, az álmaim, a céljaim, a motivációim. Gyorsan leírtam őket. Minden nap leírom a főbb dolgokat. Közben a felszolgáló elém tette, amit rendeltem. Ekkor majdnem lejöttek a könnyeim. Annyira hálás vagyok, hogy itt ülhetek, és ezt ehetem, ihatom. Kinéztem az ablakon, gyönyörűen sütött a nap.

Alig több, mint 6 hónap telt el azóta, hogy megfogadtam, és leírtam, hogy miket fogok változtatni, MIÉRT?

6 hónap… Oly sokminden történt ez idő alatt! Az indulási tervet időközben át kellett írnom, vagyis újra tervezni mindent. Többször. Aztán kialakult a vonal, tisztább lett a kép.

2020. 12. 12. Ültem egy kis szobában, fogtam a fejem, és ezt kérdeztem magamtól: “Hogy lehettem olyan buta, hogy mindent egy lapra tettem fel?” – romokban voltam. Óriásit csalódtam néhány emberben. Felnéztem rájuk, bíztam bennük, és zátonyra futtattak egy hajót.. Aztán megszületett végre a megoldás, és új alapokra került minden. Újra bízni kezdtem, és egy régi – új vezetéssel újra indultunk. Aztán történt egy baki, és egy figyelmetlen ügyfélszolgálatos teljesen törölt a rendszerből. Miután 4x léptem velük kapcsolatba, és 2 vezetővel is, és nem történt helyreigazítás, úgy döntöttem, hogy elengedem ezt a társaságot. Legalábbis üzletileg. Nagyon fájt ez a döntés. Sok jó embert ismertem meg az előző cégnél.

Egy ideig nem találtam a helyem…

Mit kezdek én eMeLeM nélkül? 😀

Üresnek éreztem magam, és feleslegesnek a létezésem. Tudtam, tudom, hogy mit akarok, miért akarom, és mit nem akarok, és azt miért nem. El kezdtem takarítani a laptopom és a telefonom tárhelyét, és előkerült ez az írásom Elolvastam újra, megcsináltam a gyakorlatokat, amiket leírtam benne, és ezek helyretettek.

Részt vettem ingyenes online tanfolyamokon, majd megvettem két komoly tanfolyamot is, amelyeknek a feldolgozása még tart. Újra indítottam az angol, és a spanyol nyelv tanulást, megújítottam 1 régebbi befektetési folyamatot, és elindítottam egy újat. Szerződést kötöttem egy marbellai ingatlanügynökséggel promócióra, újra kezdtem a könyv írást, a motivációt. Megjelentem újabb közösségi felületeken is. Frissítettem az ismerősi körömet a SM-en – is. Megszüntettem a kapcsolatot néhány ismerőssel élőben és a SM-en is.

Szeretem az eMeLeM/Network Marketing iparágat. MI Egy Nagy Család vagyunk. MI, akik hosszú távon kitartunk e mellett az iparág mellett, pontosan tisztában vagyunk az értékrendjével. MI Mást és Többet akarunk az Élettől.

Eszközt tudunk tenni az embereknek a kezébe, hogy feleMeL(em)hessék az élet színvonalukat, vagy változtatni tudjanak azon, ami nem jó nekik.

Nekem személy szerint már nem elég, hogy “egyedülálló cég, egyedülálló termékekkel”. Nekem ennél több kell. Valami plussz. Egy újítás, egy piac szűkítés stb. Legfőképpen azonban az, hogy általa közelebb kerüljek az Életcélomhoz is. (Ha szeretnéd tudni, hogy mi az, olvasd el ezt )

Elmondhatom, hogy “szerencsés” vagyok. “Szerencsés” vagyok, mert a tömeg előtt észre tudom venni azokat az apróságokat, amik miatt egy cég ajánlata elkülönül a többiekétől. Jó az időzítésem, gyorsan cselekszem, és kitartó vagyok.

“Szerencsés” vagyok, mert bár – úgy érzem – sokminden kimaradt eddig az életemből, és 50 felett már más szemszögből nézem a világot, “felgyorsíthatom” az időt. Egy úton, több helyre juthatok el, mint hagyományos módon. Ez már nem a “turista” kategória. Ez már annál sokkal-sokkal több. Ezt is az eMeLeMnek köszönhetem.

50 felett jó, ha az ember, mint Hajni, azaz én is végre el kezdek komolyabban odafigyelni az egészségemre is. “Szerencsés” vagyok, mert “belenyúlhatok” a szervezetem működésébe. (biohack) Hatást gyakorolhatok arra, hogy jobb állapotba hozzam, elkerüljem a gyógyszereket. Sőt! Belecsöppentem egy iparág forradalmába…

Legyél Te is “szerencsés”! Gyere velünk ezen a tartalmas, szép úton 🙂

Az élet a legnagyobb utazás. Ismerj meg minél több helyet a világban. Új embereket, Új kultúrákat! Lendítsd fel az életed, prosperálj! Kelj fel, és járj. Ha nem tudsz járni, csússz, kússz, csak haladj előre!

Az eMeLeM szép. Az eMeLeM jó. Emberek millióinak tette szebbé, tartalmasabbá az életét ez az iparág. Megadja annak a lehetőségét is, hogy megéldd legvadabb álmaidat is. Arra hajt, hogy folyamatosan fejleszd magad, kihozd magadból, és az életedből a legtöbbet 🙂

Sok embernek az a baja, hogy jól él, túl jól él, vagy sehogysem s a “kösz jól élek, kösz megvagyok”, megöli a kitűnő élet lehetőségét. Az igazi, szabad élet lehetőségét.

Az iskolában ezt kellene tanítani, nem azt, hogy robotolj a pénzért 65 – 70 éves korodig, és aztán menj nyugdíjba.

Mosolygok, ránézek a felszolgálóra, összeakad a tekintetünk, ő is mosolyogni kezd… – eszembe jut a 2 legfőbb “ellenvetés”, amit az emberek szoktak mondani, amikor megkeressük őket: “Nincs időm, nincs pénzem” 😀

Na, de erről majd egy másik bejegyzésben írok. Elfogyott a kávé, meg is ebédeltem, mehetek tovább az utamon. Ha tetszett, amit írtam, oszd meg a világgal 🙂

Ha kapcsolatba szeretnél lépni velem, kattints ide

Üdv., Hajnal

2021. 07. 07. Anglia, Penryn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: