A Jelen(ed)ben is…

Az 1. A JELEN(ED)BEN IS LEGYÉL TEKINTETTEL A JÖVŐ(D)RE

cím erre utal: ÉLJ MA, MOST, azonban Gondolj a Holnapra is! 

Megfigyeltem, hogy 10 emberből 6 – 7 céltalanul él. Nem találja a helyét, feladatát a világban, nem tudja, hogy Mit kezdjen az Életével, Miért van itt a Földön?

A JELEN(ED)BEN IS LEGYÉL TEKINTETTEL A JÖVŐ(D)RE c. írásom legfőképpen abban segít neked, hogy megtaláld az igazi motivációdat az életben.

Nőként, egyedülálló Anyaként, szülői – családi háttér nélkül folyamatosan komoly kihívások elé kerültem. Sokszor kellett “fejet hajtanom” a társadalmi elvárások, és olyan emberek előtt, akik visszaéltek azzal, hogy egyedül vagyok.

Amikor a lányom felnőtt, és megkezdte saját életét, egy ideig élveztem a szabadságot, aztán… – nem találtam a helyem, céltalannak éreztem magam…

Újabb motivációkat, célokat kellett keresnem, ezért “kiszedtem a fiókból” a gyerekkori álmaimat, vettem egy keményfedeles füzetet, leírtam mindent. Elkészítettem az “Életkép” mozaikot is: képeket készítettem, és beleragasztottam ebbe a füzetbe. Kb. 1,5 évig dolgoztam azon, hogy pontosan tiszta legyen a számomra MIT? – MIÉRT? akarok.

Elköteleztem magam az álmaim megvalósítása mellett: készítettem egy tervet, és azonnal cselekedni kezdtem.

Ennek a gondolkodási, tervezési folyamatnak az eredménye lett az az írás, ami neked is segítség lehet.

A JELEN(ED)BEN IS LEGYÉL TEKINTETTEL A JÖVŐ(D)RE c írás arra inspirál, hogy tervezd meg az Életed. (Ha nem teszed, majd a főnököd megteszi: ellát feladatokkal, és beosztja az idődet. – Ha vállalkozó, cégtulajdonos vagy, és ez megköveteli a jelenlétedet ahhoz, hogy bevételed legyen, akkor a vállalkozásod, céged a főnököd…)

Az ár: 3000HUF (vagy ennek megfelelő értékben £, $, €) attól függően, hol élsz.

A rendelés lépései:

1. Nézd meg itt, hogy mennyit kell utalnod abban a pénznemben, ahol te élsz: xe.com

2. Utalj: TransferWise (WISE), vagy Revolut , vagy PayPal (hrado1.2021/kukac/gmail.com) által. Egyszerűen csak írd be a tárgyba: “A JELEN(ED)BEN IS LEGY ÉL TEKINTETTEL A JÖVŐDRE” (Ha számla igényed van, azt is írd meg.)

3. Ha az olvasás után úgy érzed, hogy nem kaptál semmit, írj s visszautalom az összeget.

Köszönöm:

Radó Hajnal

FONTOS: az írásaim, saját szellemi tulajdont képeznek. Amennyiben idézel innen, említsd meg a forrást! MINDEN JOG fenntarva @radoh1.com

A JELEN(ED)BEN IS LEGYÉL TEKINTETTEL A JÖVŐ(D)RE!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: